bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 | Következő

Világító LED –es póráz és nyakörv
2011.10.23.


Világító LED –es póráz és nyakörv


Miután a kutya rendkívül aktív élõlény, s lételeme a mozgás, gyakran kerülhet veszélyes, különbözõ sérülésekkel járó helyzetbe, a legtöbb gondot a gázolások okozzák. Az is igaz, hogy az ilyenfajta veszélyes helyzet kialakulását a gazda többnyire könnyen megelõzhetné, ha kutyáját nem engedné ki a kertbõl, nem vinné póráz nélkül nagy forgalmú lakott területen, vagy sétáltatás során gondoskodna a megfelelõ biztonságról.


NOÉ-s kirándulás Visegrádra 2011. október 23. vasárnap
2011.10.20.
Kutyás kirándulást szervezünk 2011. október 23-án, vasárnap, Visegrádra. Találkozó a NOÉ Állatotthonban 10:30-kor, vagy 12 órakor Visegrádon, a 11-es út melletti nagy parkolóban lesz, amely a benzinkút után kb. 100 méterre nyílik bal oldalon, ha a 11-es úton jövünk Budapest felõl.


Egy önkéntes tollából...
2011.10.17.
Az én eddigi történetem veletek-rólatok. 2010 tavaszán léptem át elõször a Noé Állatotthon kapuját, meglátogatva a Boxer-napot. Mindig is nagy állatbarát voltam, így az elsõ érzésem az volt, hogy"hazaérkeztem".


Segélykoncert az állatorkért - 2011
2011.09.29.
2011. Szeptember 18. Az átlagember számára egy átlagos nap volt. Egy Noé rajongó számára azonban korántsem, hisz idén ezen a napon rendeztük meg Segélykoncertünket az Állatokért.
Vasárnap reggel mindenki izgatottan vetette bele magát a munkába, hogy az utolsó simításokat még elvégezzük a koncert elõtt. Szinte az összes önkéntes jelen volt és segített, hogy mire megérkeznek az elsõ érdeklõdõk minden tökéletesen készen álljon a bulihoz. Alig pár óra alatt minden elkészült, az asztalok, padok, szemeteszsákok a helyükön voltak.


Ideiglenes befogadót keresünk Mókának a hendikeppes bulldog hölgynek
2011.08.25.
Hol is kezdjem Mókánk történetét.
Kezdõdött egy telefonhívással még áprilisban, ahol állatbarátok kértek segítséget egy autók között szaladgáló, riadt angol bulldognak, akit sikerült megfogni, de sajnos hazavinni nem tudják. Mi azonnal a segítségükre siettünk, hiszen egy bajban lévõ bulldogot sohasem hagyunk magára.


Mizu tanulságos története
2011.07.13.

„Kicsilány, ó, szia, helló!
Álljunk össze, mint két kicsi lego, hó!
Na figyu már, mondom mi a szitu, te lány, én meg fiú,
na mizu, mizu, mizu?„


Öreg kutya nem vén kutya
2011.07.07.

Mint sokan már tudjátok, van egy német partnerszervezetünk, akik segítségével sok kutyánk költözik Németországba, szeretõ gazdákhoz. Leginkább olyan kutyáink, akiknek itthon esélyük sem lenne gazdához kerülni.


HÕSÉGRIADÓ!!!!
2011.07.07.

HÕSÉGRIADÓ!
Bulldog gazdik figyelem!
Mindenki, aki autóval jár, vigyen magával több eldobható mûanyag tányért, és több palackban vízet. A kutyafuttatókban és a ház elõtt kirakott víz is életet menthet! A bulldogokra, boxerekre és minden nyomott orrúra, fokozottan veszélyes ez az idõ!


Sürgõsen ideiglenes befogadót keresünk két mamikának
2011.06.29.

Ideiglenes befogadót keresünk, két, élete javát már leélt és megszolgált veterán bulldognak. Valaha Õk is szebbek, egészségesebbek voltak, de miután az ember kifacsart belõlük minden használható dolgot (leginkább a szaporításra gondolok), úgy eldobta, mint a szemetet! Számunkra viszont Õk is fényesen ragyogó kincsek!


Vízparty Bulldog Piknik Velencén
2011.06.20.
Vízparty Bulldog Piknik Velencén 2011. július 14-17-ig.
A Noé Állatotthon Bulldog Fajtamentése meghívást kapott a 4 napos rendezvényre, melyen bemutathatja a fajtamentõ csoport munkáját, és a gondozásában lévõ még gazdára váró bulldogokat.


Megérkeztek a bulldogos pólók!!!!
2011.06.12.

Megérkeztek az idei bulldogos pólók! Limitált darabszámban, amíg a készlet tart! Siessetek, nehogy lekéssetek és póló nélkül maradjatok!


4. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli
2011.05.03.
AZ ESÕRE VALÓ TEKINTETTEL ESÕNAPOT HIRDETTÜNK JÖVÕ VASÁRNAPRA! TEHÁT VÁLTOZATLAN LELKESEDÉSSEL VÁRUNK MINDENKIT MÁJUS 15-ÉN VASÁRNAP!!!!


Húsvét 2011
2011.04.23.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk minden kedves örökbefogadónknak, virtuális örökbefogadónknak, támogatónknak!

NOÉ Állatotthon Bulldog fajtamentõ csapata


Ismét a szaporítás egy gyöngyszeme….
2011.03.07.
Margó kutyánk sajnos remek példája a szaporítók pénzéhességének. Története itt olvasható.


4. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli
2011.02.25.

2011. május 8-án, vasárnap 10 és 16 óra között immár 4. alkalommal kerül megrendezésre. Ha boxeres vagy bulldogos vagy NE HAGYD KI, itt a helyed közöttünk :)Zokni (Babe) története
2011.02.14.
Aki figyelemmel követi védenceinket bizonyára ismeri Zoknit is.Zokni az a pici bulldog baba,aki széklet és vizelet visszatartási problémával került nemrég gondozásunkba.Rövid története itt olvasható.


Bulldog menedék fejlesztésére gyûjtünk
2011.01.27.

Régi álmunk a Bulldogmenedék létrehozása volt, ahol fûtött, meleg helyen tudnánk elhelyezni idõs, sérült, kezelésre szoruló bulldogjainkat. Álmunk megvalósult,de ezzel nincs vége!


Noé Állatotthon Bulldog fajtamentés 2010 év végi beszámoló
2011.01.11.
Fajtamentõ csapatunk 2009-ben kezdte el menteni a francia és angol bulldog kutyákat, majd késõbb keverékeit is. Õszintén szólva eleinte nem is sejtettük, hogy egyáltalán miért van erre szükség? Ki az, aki egy ilyen édes „nyomott pofit” lead vagy utcára tesz? Sajnos tapasztalataink szerint túl sokan. :(


Iszapkatasztrófa ÁLLATÁLDOZATAI
2010.10.08.
Döbbenet, fájdalom és kilátástalanság – ezzel szembesültek a NOÉ Állatotthon Alapítvány munkatársai, amikor szerdán reggel megérkeztek a katasztrófa sújtotta településekre. Az iszapáradat elsodort mindent, emberéleteket követelve és nem kímélte az állatokat sem.


Élünk és meghalunk
2010.09.30.
Hosszú évek óta segítek az árva kutyáknak. Szeretném kiírni magamból az érzéseimet, mert teljesen kétségbeesett vagyok. Az utóbbi idõben egyre inkább felüti a fejét az a jelenség, amirõl írni szeretnék.
És ez az ÖRÖKLÉS.1. 2 | Következő