bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 | Következő

Gazdásodj okosan! 2. rész - Sade és Kelly gazdisodásának története
2020.12.01.
Egy kutyát - pláne egy bulldogot örökbefogadni sosem könnyû feladat. Legtöbbjük elõéletét nem ismerjük, de akiét igen, ott is bele tudunk futni olyan szituációkba, amikre nem számítunk. Éppen ezért IS gondoltunk arra, hogy indítunk egy új cikksorozatot az örökbefogadóink közbenjárásával, melynek célja, hogy bemutassuk nektek, milyen egy örökbefogadott kutyával élni. Megmutatjuk, ki hogyan jutott el az örökbefogadásig, mennyi munka és mennyi szeretet kellett ahhoz, hogy az örökbefogadott kutya a család 100%-os tagja lehessen.


Gazdásodj okosan! 1. rész - Nóri és Csülök története
2020.11.19.
Egy kutyát - pláne egy bulldogot örökbefogadni sosem könnyû feladat. Legtöbbjük elõéletét nem ismerjük, de akiét igen, ott is bele tudunk futni olyan szituációkba, amikre nem számítunk. Éppen ezért IS gondoltunk arra, hogy indítunk egy új cikksorozatot az örökbefogadóink közbenjárásával, melynek célja, hogy bemutassuk nektek, milyen egy örökbefogadott kutyával élni. Megmutatjuk, ki hogyan jutott el az örökbefogadásig, mennyi munka és mennyi szeretet kellett ahhoz, hogy az örökbefogadott kutya a család 100%-os tagja lehessen.


Brúnó (Robi) végre bejelentkezett
2018.09.18.
Brúnó, aki nálunk Robi volt, "szerencsére" nem töltött nálunk túl sok idõt. Egy nehéz családi döntés (leadás) után, hamar megakadt rajta egy fantasztikus család szeme, így legnagyobb örömünkre gyorsan betehette a fenekét a tutiba. Kaptunk most egy kis beszámolót tõlük, nézzétek ezeket a képeket... kutyák és gyerek. Tökéletes párosítás <3


Körzõ is betette a fenekét a tutiba! :-)
2018.07.12.
Körzõt vidéken az utcán szedték össze nagyon rossz állapotban. Hetekig rehabilitálódott nálunk, majd nem kellett sokat várnia míg rátalált az álomgazdi, aki nem kölyköt szeretett volna, hanem egy felnõtt kutyát. A képek és a gazdi írása alapján a lehetõ legjobb helyre került.


Happy Hyppo, azaz Víziló és az õ Happy Endje! :-)
2018.06.19.
Hiszem, hogy mindenki megtalálja a neki tökéletes családot. Így történt ez Viziló esetében is, aki már hónapok óta várta, hogy valakinek õ legyen az igazi. A csoda nem maradt el, és boldogan mondhatom, hogy most már Õ is boldog családi kutya.


Franciska, aki most már Bella Happy Endje!
2018.05.04.
Mindenki számára ismerõs lehet Bella/Franciska, hiszen egy olyan óriási daganattal került hozzánk, mint majdnem õ maga. Hatalmas küzdés volt az öreglányba és álomcsalád is nagyon hamar rátalált. Íme a boldog gazdik beszámolója.


Jennifer Lopez, aki most már Ginny
2018.01.22.
Jenny hónapokat töltött a menhelyen, úgy hogy senkinek nem akadt meg rajta a szeme. Nem is értettük, hiszen egy igazán kedves kutya volt. Ám az új év neki is elhozta a várva várt tökéletes gazdit.


Csöpke már 2 éve boldogan családban!
2018.01.11.
Kedves Csilla, holnap lesz 2 éve, hogy Csöpke beköltözött hozzánk, ebbõl az alkalomból újra jelentkezünk egy rövid beszámolóval és néhány képpel.


Bulgari(Coco) beszámoló
2017.06.21.
Bulgari, aki most már Coco a tolnai szaporítóteleprõl menekült még tavaly decemberben 20 társával együtt.
Coco most beszámolót küldött, hogyan is érzi magát új családjában, ahol most már 5 hónapja a család teljes értékû tagja õ is.


Az utolsó levél
2017.06.07.
Mindig nehéz az elválás szeretett kutyánktól és soha nem feledjük õket.
A következõ sorokkal Judit búcsúzik korábbi védencünktõl Fotitól, akinek idõs kora ellenére még két szép évet tudtak adni, és megmutatni neki, hogy milyen is egy igazi boldog családban élni.


Szandi, a haramia története
2017.05.09.
Sokan drukkoltunk Szandinak, hogy különc létére õ is megtalálja a neki megfelelõ családot. Többet kellett várnia az átlagnál, de úgy tûnik õ is megtalálta a tuti helyet magának. Errõl õ maga számol be nekünk.


Csöpke beszámol elsõ gazdis évérõl!
2017.01.06.
Csöpke tollat ragadott és leírta, hogyan is telt az elmúlt egy éve családjában és hogyan is bolygatta fel az életüket.


Bejelentkezés Dongóról, aki bulldog létére bírja az orosz telet!
2016.12.16.
Dongó gazdi írt nekünk pár sort, hogy hogyan is telik korábbi védencünk élete. Meglehetõsen eseménydús életet él és neki megadatott, hogy eljusson még Moszkvába is.


Teofil már 6 éve él boldogan családjával
2016.12.15.
Beszámolót kaptunk Teofil kutyánkról, akit 6 éve adtunk örökbe. Olvasva a sorokat és látva a képeket azt, hiszem ezt hívják boldog kutya életnek.


Roller egy éve gazdinál!
2016.10.19.
Tavaly tavasszal nem gondoltuk volna, mikor Roller 8 hetesen hozzánk került deformált lábakkal, hogy másfél évvel késõbb egy boldog gazdis beszámolót kapunk, egy olyan kutyáról, aki négy lábon fut, játszik és nagyon nagyon boldog.


Lori révbe ért!
2016.10.13.
Lorelai a szerencsések közé tartozik, ugyanis csak nagyon rövid idõt kellett nálunk töltenie. Extra cukiságával hamar elvarázsolta az embereket, így nagyon hamar sikerült neki egy szuper családot találni, aki már hírt is adott a mi kis apró bulldogunkról.


Jean-Luc 5 éves évfordulója!
2016.08.28.
Manolo 2011-ben került a NOÉ Állatotthon Bulldog fajtamentésének gondozásába...minden ok nélkül lemondtak róla elõzõ tulajdonosai. Akkor azt hihette, hogy soha többet senki nem fogja Õt szeretni, de Andreáék megmutatták számára, hogy milyen is egy igazi CSALÁD teljesjogú tagjának lenni. És ennek immáron 5 éve! Komolyan el se hiszi az ember, hogy ilyen gyorsan telik az idõ..és mennyi szuper dolog történt azóta Manoloval, azaz ma már Jean-Luc-kel! :)


Frutti és új családja!
2016.07.21.
Frutti másodszor fut neki a gazdis életnek! Nagyon drukkolunk, hogy most sikerüljön neki. Az elsõ pár nap beszámolóját már meg is küldte a gazdi.


Búcsú Foszlánytól!
2016.07.18.
Szomorúan esik az esõ ... még az égiek is Õt siratják. Õt, aki küzdésével, élni akarásával, édes kis természetével olyan sokaknak adott erõt, reményt és örömöt.


Edna (Zsanett) beszámolója új életérõl!
2016.06.30.
Zsanett 2015 õszén került a fajtametés gondozásába. Nem kellett sokat várnia, mert hamar beleszerettek pufók kis testébe és kedves mosolyába. Azóta eltelt közel fél év és gondolta elmeséli nekünk, milyen jó helyre is került és milyen mozgalmas az élete.1. 2 3 | Következő