bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kihívást keresel? Akkor itt van Gilbert!
2022.11.08. Ha Te egy következetes, aktív és kihívást kedvelő gazdijelölt vagy, aki nem sajnálja az idejét és energiáját kutyaiskolára szánni, akkor a következő sorok neked szólnak.?
Van nekünk egy 3 év körüli Gilbert❤️ "gyerekünk", aki egy vidéki gyepiről került a gondozásunkba és itt tartózkodása alatt bebizonyította, hogy a szocializáció fogalmát hírből sem ismeri.? A séta még olyan vele, mintha Károly bácsi sétáltatná Frakkot, ráadásul a közelébe kerülő kutyákkal egyelőre úgy viselkedik, mint Brad Pitt a Harcosok Klubjában.?? De a jó hír, hogy Gilbert fiatal, gyönyörű és végtelenül kedves kutya, aki folyamatosan igényli az ember közelségét.❤️ Hiszek benne, hogy következetes neveléssel és sok-sok szeretettel tökéletes kutya válik belőle.❤️? Amit még tudni kell róla, hogy sajnos szívféreges, ami mostanában nem is olyan ritka a menhelyre bekerült kutyák körében és aminek kezelése már megkezdődött nála.
Sajnos a szívféreg kezelések egyre nagyobb terhet jelentenek a fajtamentésnek.
Szív ultrahang, ha szükséges előkezelés az ivartalanításhoz, különböző cseppek melyeket két hetente váltva kell kapniuk valamint a humán és állatgyógyászati gyógyszerek.

Az állandó termékek melyeket minden szívférgesünk napi, vagy havi szinten kap.
-Vectra 3D cseppek 10-25kg


- Hepa-pet Plus


-Moxiclear cseppA kívánságlistánkon a cseppeken kívül a kezelésükhöz szükséges egyéb táplálékkiegészítõk, gyógyszerek vannak, amiket a napi ellátásukhoz szintén használunk.
Kívánságlista
-Nextguard Spectra
- Bravecto 10-20kg


- Scalibor nyakörv 48cm, 65cm


- Dermato bõrtápláló olaj
- Otodine


- Otoact
- Surolan füleikhez
- Corneregel
- Bórvíz szemeikhez, redõikhez
- Vetri DMG immunerõsítõk
- Milgamma
- Pantaprazol
- Gumikesztyûk
- Betegalátétek, pelenka

Ha bármivel támogatni tudod védenceinket, nagyon köszönjük!

Eljuttatni az Állatotthonba postai úton tudod(1171 Budapest, Csordakút út vége), vagy személyesen az Állatotthonban is.

Ha esetleg más módon szeretnéd támogatni bulldogjainkat, természetesen arra is több lehetõség van.

Segíteni a következõ módokon tudtok:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom


OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
SZÍVFÉRGESSÉG

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon