bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Hatalmas drukkot kérünk szépen Kiri bulldogunknak!
2022.07.21. Hatalmas drukkot kérünk szépen #Kiri bulldogunknak, aki ezekben a percekben éppen az Állatorvosi Hematológiai és Onkológiai Központ/AHOK műtőasztalán fekszik és egy nagy végbéldaganatot távolítanak el belőle.
Kiri néhány hónapja érkezett a a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentő csoportjának gondozásába, akkor konkrétan vér folyt a popsijából. A vizsgálatok kiderítették, hogy sajnos daganat / daganatok vannak a vérzés hátterében. Az márcsak egy szomorú bónusz, hogy Kiri szívférges is... ???
Szegénykénk 2 bél-endoszkópián és több körös mintavételen van túl. Sikerült lokalizálni a daganatot, amit az onkológus szakorvosok műthetőnek ítéltek.
Kiri csodálatos kutya, vicces, kedves, jókedvű ?? igazán megérdemli , hogy esélyt kapjon az ÉLETre. ?❤️‍?
Drukkoljatok neki, mert ez most egy óriási műtét és az egész jövője ettől függ.


Kiri eddigi állatorvosi költségei már bőven túl van a 200.000Ft-on. Ez a műtét és a megelőző kivizsgálások nagyjából újabb 150.000 Ft-ba fognak kerülni. Csak a Ti segítségetekkel tudjuk visszaadni az egészségét! ?❤️‍?
☝️ Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
☝️NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023
☝️PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Kiri
☝️ Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük! ❤️?


Megosztom a Facebookon