bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Rainbow hírek, túl van a műtéten!
2020.05.22. ⚠️RAINBOW hírek, nézzétek ezeket a döbbenetes képeket!⚠️
Tegnap éjszaka Rainbow átesett a szívféreg eltávolító katéteres szívműtéten. Hála és köszönet Péterfia Dalma doktornőnek és a csodás csapatának, akik azonnal összeálltak, hogy megmentsék ennek az édes apró bulldoglánynak az életét! Rainbow a rossz állapota ellenére a műtéte jól viselte, 4 felnőtt (3 extra nagy és 1 kisebb) férget sikerült eltávolítani a súlyosan kitágult tüdőartériából. Sajnos Rainbow általános rossz állapota és a társult betegségei miatt még nem lélegezhetünk fel, továbbra is kórházi ellátásra szorul. Pici reménysugár, hogy reggelre talpra állt, szépen sétált és evett is!

A képeken láthatjátok, ahogy Dalma doktornő egy speciális - kifejezetten erre a műtétre fejlesztett - szívkatéterrel behatol a kutyus nyaki vénáján keresztül, a szíven át a tüdőartériába és onnan egyenként húzza ki az óriási férgeket. Amennyire könnyű ezt így leírni, olyan bonyolult a műszer, a műtéti technika, ráadásul fluoroszkóp (röntgen átvilágító) segítségével zajlik, mely extra sugárterhelésnek teszi ki a műtéti teamet.

Szóval Rainbow egy lépéssel közelebb került az egészséges, teljes ÉLETHEZ, de mivel régóta fennálló súlyos fertőzöttség, mely már óriási károkat okozott a szervezetében, így a háborút még nem nyertük meg.

A műtét nagyon drága, speciális katéter és egyéb műszerek, brendezések kellenek, több orvosból és asszisztensből álló team... sokszázezer forint... Nem volt idő felkészülni, előre gyűjteni, félre tenni. Azonnal cselekedni kellett. Nagyon köszönjük, ha hozzá tudsz járulni az óriasi költséghez. 🙏🙏🙏

👍 NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: RAINBOW ‼️

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

🙏Hálásan köszönjük!🙏


Megosztom a Facebookon