bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Legnagyobb ellenségünk a szívférgesség!
2022.03.31. A szomorú statisztika sajnos az, hogy nagyjából minden második bekerülő bulldogunk -az egyéb más egészségügyi problémáján kívül- szívféreg pozitív is.

A gyorsteszt csak az első lépés. Ha az pozitív akkor következik a szívultrahang, mely már önmagában is közel 20 000 Ft-os költséggel jár.

Ha ott bebizonyosodik, hogy az adott bulldog szívféreggel fertőzött, akkor a doktornő felállítja a fertőzöttségnek megfelelő kezelési protokollt.

A protokoll 6 hónapos etapot ölel fel, ha minden költséget ami ezalatt az idő alatt felmerülhet összeadunk, akkor a 6 hónap alatt nagyságrendileg egy ilyen kezelés minimum 140 000 Ft körül mozog. Ebben benne vannak a cseppek, a gyógyszerek, a kontroll labor és a májvédő tabletta is.

A gyógyuláshoz szükséges cseppek, nyakörvek és tabletták iszonyatosan drágák, így ezek beszerzése hatalmas költség, fõleg, hogy a bekerülõ bulldogok közel fele szívférgesen kerül be az állatotthonba.


Most viszont a Ti segítségeteket kérjük!Ha tehetitek támogassátok egy-egy védencünket a szívféreg kezeléshez szükséges bármilyen termékkel!
Egy hónapnyi támogatás is nagyon sokat segít!

TopánkaLolaAz állandó termékek melyeket minden szívférgesünk napi, vagy havi szinten kap.
-Vectra 3D cseppek 10-25kg


- Hepa-pet Plus


-Moxiclear cseppA kívánságlistánkon a cseppeken kívül a kezelésükhöz szükséges egyéb táplálékkiegészítõk, gyógyszerek vannak, amiket a napi ellátásukhoz szintén használunk.
Kívánságlista
-Nextguard Spectra
- Bravecto 10-20kg


- Scalibor nyakörv 48cm, 65cm


- Dermato bõrtápláló olaj
- Otodine


- Otoact
- Surolan füleikhez
- Corneregel
- Bórvíz szemeikhez, redõikhez
- Vetri DMG immunerõsítõk
- Milgamma
- Pantaprazol
- Gumikesztyûk
- Betegalátétek, pelenka

Ha bármivel támogatni tudod védenceinket, nagyon köszönjük!
Eljuttatni az Állatotthonba postai úton tudod(1171 Budapest, Csordakút út vége), vagy személyesen az Állatotthonban is.

Ha esetleg más módon szeretnéd támogatni bulldogjainkat, természetesen arra is több lehetõség van.

Segíteni a következõ módokon tudtok:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom


OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
SZÍVFÉRGESSÉG

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Ne feledd‼️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2022.05.20.! ⚠️
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42
A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK❣️
Hálásan köszönjük! ❤️


Megosztom a Facebookon