bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Védjük együtt Bulldogjainkat!
2021.03.03. Újra itt a tavasz és ezzel újra megjelentek, vagy talán a meleg tél alatt el sem pusztultak, a kullancsok és lassan itt van újra a szúnyog szezon is.

Sajnos egyre több a szívféreggel fertõzött kutya is az országban, így az elsõ és legfontosabb a megelõzés lenne nemcsak a saját kutyák esetében, hanem a gazdira váró bulldogoknál is.

A védekezéshez szükséges cseppek, nyakörvek és tabletták iszonyatosan drágák, így ezek beszerzése hatalmas költéség, fõleg, hogy a bekerülõ bulldogok 90%-a beteg, kezelésre, mûtétre szorul.

Tudjuk, hogy a járványhelyzet nem könnyíti meg a dolgunkat, sõt, de mi mindent megteszünk bulldogjainkért ami csak tõlünk telik.

Most viszont a Ti segítségeteket kérjük!Ha tehetitek támogassátok egy-egy védencünket valamilyen kullancs-bolha elleni védelemmel.
Egy hónapnyi támogatás is nagyon sokat segít!A kívánságlistánkon a kullancs-bolha elleni védelmen kívül azok a mindennapi ellátásukhoz szükséges táplálékkiegészítõk, gyógyszerek vannak, amiket a napi ellátásukhoz szintén használunk.
Kívánságlista
-Nextguard Spectra
- Vectra 3D cseppek 10-25kg


- Bravecto 10-20kg


- Scalibor nyakörv 48cm, 65cm


- Dermato bõrtápláló olaj
- Otodine


- Otoact
- Surolan füleikhez
- Corneregel
- Bórvíz szemeikhez, redõikhez
- Vetri DMG immunerõsítõk
- Hepa-pet Plus (jelenleg Malcolm és Brunella napi szinten kapja)- Milgamma
- Pantaprazol
- Gumikesztyûk
- Betegalátétek, pelenka


Ha bármivel támogatni tudod védenceinket, nagyon köszönjük!
Eljuttatni az Állatotthonba postai úton tudod(1171 Budapest, Csordakút út vége), vagy elõzetes idõpont egyeztetés után leadható az Állatotthonban is.

Ha esetleg más módon szeretnéd támogatni bulldogjainkat, természetesen arra is több lehetõség van.


A járványhelyzet miatt az támogatások is csökkentek, így kérlek Benneteket ha tehetitek támogassátok a munkánkat!

Segíteni a következõ módokon tudtok:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom


OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
BULLDOGMENTÉS

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.


⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidõ, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.! ⚠️
? Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
? adószám: 18169696-1-42


Megosztom a Facebookon