bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Miranda kívánságlistája
2019.03.26. *nagylevegő és sóhaj

Sziasztok Mircsa kedvelők!

Hosszú lesz, de kérlek, ha segítenéd Mircsó gyógyulását, olvasd végig!

Nem siettem el ezt a bizonyos kívánságlistát, amit Mircsó kér.
Nagyon hosszú. Én pedig nehezen szánom rá magam az ilyesmire, de ez nem az én listám. Ezek a Mircsó egészségéhez és komfortérzetéhez elengedhetetlen dolgok.

Kezdem a most nagyon fontos résszel, az etetésével, mert vészesen fogyóban a készlete, jelenleg csak pár napra elengedő, amit eddig vettem. (Pontosabban csíptem le a sajátok készletéből. Bocsi Haley és Polly! 🤷🏻‍♀️)

Legyengült állapotban különösen fontos, hogy a kutya eledele természetes eredetű legyen, és kímélő az emésztésére nézve.
Pláne, hogy januárban antibiotikumos kezeléssel érkezett hozzám, majd rá egy hétre muszáj volt egy másik antibio kúra is és azzal totál hazavágtam az étvágyát és emésztését (muszáj volt kapnia). A Naturavetal komplett menüivel eddig is csak a legjobb tapasztalataink voltak, a hús minőségi, a mennyisége megfelelő, a köret tápanyagban gazdag, és ami a legfontosabb: nincs tele szintetikus adalékanyagokkal, amik csak tovább terhelnék Mircsó szervezetét, megnehezítve a küzdelmét. Miután végigjártam megannyi sikertelen kört az eredetileg neki szánt extrudált halas táppal, saját készletből kipróbáltam eszi-e a húsmenüket és a hidegen sajtolt lazacos tápjukat.
Végre nem kellett mellette ülnöm, amikor eszik és szó szerint Mickey egér hangon csicseregni neki, hogy: egyél szépen Mircsóka, nagyon ügyes vagy. (Igen, ennyire vágyik a jó szóra, ennyire meg akar felelni, hogy rossz gyomorral is inkább hallgatott rám, csak a kedvemben járjon. Igen, ő ilyen csodálatos kutya.)
Végre nem öklendezett az etetések után órákig, folyamatosan. Végre nem ömlött evés közben sűrű nyák a szájából. Ezek a lágyszájpad és garat problémái miatt is, valamint a borzalmas fogazata miatt is voltak, de mivel könnyeben eszi a hidegen sajtolt puha tápot, és a húst, ezek a tünetek drasztikusan enyhültek.
Ezért ragaszkodunk hozzá, hogy ezzel rehabilitáljuk őt, és mert ezt eszi is szívesen. (Egészen pontosan falja!)
A Naturavetal felajánlotta, hogy non-profit áron bocsátja rendelkezésére az eledelt a saját támogatásukon kívül, hogy minél könnyebb legyen összeszednünk a számára szükséges mennyiséget - ezért kérünk Titeket, hogy amennyiben tudjátok, támogassátok a kis Mircsát, akár csak pár db konzerv árával is.És ez volt még csak a lista első eleme.

Etetése kardinális pont a jóllétéhez, mert hosszú távon komoly gyógyszereket szed a szívférgek elleni kezelése és a tüdőerek gyulladásának csökkentése miatt is.
Ezek részletezését egy külön posztban írom le, de felsorolva:

Doxycyclin, Prednisolon, Quamatel mini, Agroferm Pet, RX Vitamins Hepato Support, Tőzegáfonya, Vetri dmgEzeken kívül két féle spot on-t is kap:

Vectra 3D, Advocate

A Predisolon előtt is volt gond egy baktérium okozta fertőzés miatti bepisiléssel, így napi szinten használ betegalátétet:

Seni Soft Super 60x90 cm-es vált be.

Ha a vény nélkül kaphatók közül tudjátok akár tárgyi adományként is támogatni Mircsát, akkor kérlek titeket juttassátok el a NOÉ Állatotthon Alapítványhoz Mirandának címezve, vagy hozzátok el a nyílt szombatok egyikén, vagy a 4. NOÉ-s bulldögök sétájára április 6-án.
Nagyon hálás mindenért a kis nyanyi.

Amiket tőlem kap több hétig kúrában pl. az éppen aktuális borzalmas vedlése miatt, az a Naturavetal Sörélesztő por, de az ízületei miatt kap egy kurkumás táplálék-kiegészítőt is, valamint műtét utáni támogatásképp Naturavetal Ásványlápot és többek között a természetes élősködő távoltartó hatása miatt Egyiptomi Feketekömény olajat. Ezekben nem kérek segítséget, ezeket megveszem neki én.Egy gazdit is küldjetek neki, légyszi!
Ez volt az első, amit a kaja után a fülembe duruzsolt. 🤗

🤲🏻Az étkezését támogatni utalással tudjátok és az alapítvány kedvezményesen meg tudja rendelni neki havi adagokban:
Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentő csoport elkülönített számlaszáma:

OTP 11710002-20085023

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Közvetlen bankkártyás adományozással:

https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

EURO számla:
11763103-13106883


Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

❗️❗️Nagyon fontos a megjegyzés rovatba beleírni: MIRANDA NATURAVETAL

❗️❗️Ha nem írjátok a megjegyzésbe, nem fogják tudni, hogy arra szántátok az adományt és Mircsa pocakja bánja.
Ahhoz, hogy követhető legyen a gyűjtés kizárólag a részére, csak a fenti módokban tudtok segíteni a kedvezményes étkeztetésében.

Természetesen lehetőségetek van rendelni neki közvetlenül a Naturavetal webshopjából is, de a kedvezmény csak a NOÉ Állatotthon rendelésénél eszközölhető. Kiszállítási címhez keressetek privát üzenetben itt az oldalon.

Miranda kizárólag a 820 gr. Csirke komplett menüt eszi jelenleg
https://www.naturavetal.hu/…/canis-plus-komplett-menuek-csi…
és a Canis Plus Lazacos tápot vegyesen. (Igen, lehet vegyesen etetni a hidegen sajtolt szárazat 🙂 ) Leginkább a kis pelletest, de a nagyszeműt is könnyen tudom neki tördelni.
https://www.naturavetal.hu/…/…/canis-plus-lazac-szarazeledel
Nagyon szépen köszönöm, ha segítitek velünk együtt, közösen a gyógyulását! ❤️

Borzasztóan hálás kutya a Mircsa, megérdemel mindent, hogy könnyebb legyen az útja a gyógyuláshoz.
#noéMiranda #noéállatotthonbulldogfajtamentés #gazdikeresésfolyamatban #legyőzzükaszívférgeket


Megosztom a Facebookon