bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Gazdikeresőink Celebkednek a Bulldoggerek naptárban!
2018.12.06. Nemrégiben kölcsönöztünk 3 bulldogot a fajtamentéstől, hogy a hamarosan megjelenő Bulldoggerek naptárban színesítsék a felhozatalt.
A Vizslafotózás jóvoltából készül el idén is a 2. bulldogos asztali naptár, ami Bulldoggerek naptár néven fog kikerülni a nyomdából.
Andi és Peti a Vizslafotózás kétlábúi, Oszi és Füge pedig a vizsláik, akik inspirálták az általuk véghez vitt profi kutyafotózás létrejöttét. Gyakran merül fel a nevük állatmenhelyek gazdikeresőinek fotózásánál is.
Gondoltam egy merészet, megkérdezem, hogy a jövő évi naptárban szerepelhetnének-e a Noé Bulldog Fajtamentésének még gazdikereső védencei is.
A tavalyi naptárban már felbukkant több egykori Noés bulldog, akik már a gazdikkal érkeztek és idén is sokan benne lesznek.
Megbeszélés és szervezkedés és már a kocsiban is ültünk a három bulldoggal a műterembe tartva, és természetesen fantasztikus képek születtek, és a kutyák is tökéletesen viselkedtek.
Azóta a kis daggancs Borbolya már gazdinál van. Clara is remélhetőleg hamarosan otthonra fog lelni, és Buckának egy hadseregnyi “noés” csaj drukkol már, hogy végre jöjjön el az ő kanapéideje is.
Annyira szépen utaztak autóban, és olyan nagyon fájt visszavinni őket a kis szabijukról, de hisszük, hogy minden bulldognak jut előbb-utóbb a legjobb otthonból.

Most pedig következzenek a várva várt fotók, melyek között vannak saját készítésűek és már van köztük egy két profi kép is.


A naptár hamarosan kikerül a nyomdából és ha szeretnétek majd megvásárolni, akkor a napokban figyeljétek a Vizslafotózás Facebook oldalát, vagy a Bulldoggerek oldalt, mert amint lesz pontos információ, közölni fogjuk.


Megosztom a Facebookon