bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Hogyan segíthet?
2009.07.31. A legnagyobb segítség, ha örökbe fogad egyet gazdátlan kis védenceink közül! Így kétszeresen is segít, hiszen szeretõ otthont nyújt egy rászoruló állatnak és a megüresedõ helyre mi újabb szerencsétlenül járt bulldogot tudunk befogadni!

Természetesen lehetõség van jelképes örökbefogadásra is. Bulldogjaink virtuális örökbefogadásához válassza ki az adott állatot gazdit keresõ rovatunkból, és kattintson az állat adatlapján a Virtuális örökbefogadásra!

Alapítványunkat azzal is segítheti, ha felhívja ismerõsei, barátai, családtagjai figyelmét a felelõs állattartásra, a menhely munkájára. A Letöltés menüpont alatt megtalálja bannereinket; kérjük, ha teheti, helyezze el õket weboldalán, hátha segítségével potenciális örökbefogadó vagy támogató érkezik állatotthonunkba!

Folyamatosan fogadjuk önkéntesek jelentkezését is; ha van kedve segíteni az állatok körül vagy részt venni Bulldog fajtamentõ csoportunk kutyamentõ akcióiban (szállítás, ideiglenes befogadás stb.), akkor szeretettel várjuk rákoscsabai állatotthonunkban a szombati nyílt napokon délelõtt 10 órától!

Bulldog fajtamentõ csoportunk köszönettel fogad bármilyen apró adományt, segítséget, tárgyi felajánlást is kis védencei számára. Honlapunk Mit adományozzak? menüpontja alatt megtalálja, milyen tárgyi adományokra (gyógyszerek, eledel, pórázok stb.) van a legnagyobb szüksége éppen bulldogjainknak.

Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.
Adószámunk: 18169696-1-42

A pénzbeli adományokat bankszámlaszámunkra várjuk a kedves állatbarátoktól; az adományok után adókedvezmény vehetõ igénybe. Bankszámlaszámunk: 11710002-20085023

Kérjük, látogasson el hozzánk és gyõzõdjön meg róla személyesen, hogy adománya jó helyre kerül és valóban az állatokat segíti!

Megosztom a Facebookon