bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Fülemüle
Nem: szuka
Született: 2017.06.23.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója

FRISS HÍREK!
Fülemüle túl van a nagy műtéten, ahol eltávolították a daganatot a füléből, pontosabban szerencsére nem daganat volt, hanem egy gyulladásos polipnak bizonyult, ami egy jóindulatú elváltozás.
Szóval most már nincs más hátra, csak annyi, hogy valaki végre beleszeressen és hazavigye.


#Fülemüle ? a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének legújabb védence. ? A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állatvédelmi Őrszolgálata (leánykori nevén az Illatos út) kért segítséget számára. Utcán talált, de a chipregisztrációjában szereplő adatok alapján a tulajdonosa nem elérhető. Állatorvosi vizsgálatai természetesen megkezdődtek. Az egyik fülében egy már óriásira nőtt kitüremkedés látható, ez az oldal szinte biztos, hogy mentehetetlen. Sajnos a másik füle és így a teljes hallása is veszélyben van, de mindent megteszünk érte. A másik oldal is gyulladt, gennyes, a hallójárata már szinte teljesen elzáródott.
Jelenleg jogfenntartással van az alapítványunk gondozásában, előfordulhat, hogy jelentkezik érte valaki... valaki aki a tulajdonjogát tudja igazolni és arra is választ tud adni, hogy hogyan lehetséges, hogy ilyen szörnyű elhanyagolt egészségügyi állapotban van szerencsétlen. Ez az állapot nem csak szívszorító látvány, de a fülfájás őrjítően fájdalmas is. ???
Muszáj kérnünk, hogy ki tudjuk fizetni a vizsgálatait és minden bizonnyal 1-2 nagy fülműtét is vár még rá!
? Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
? NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023
?PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Fülemüle
? Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük! ❤️?Megosztom a Facebookon