bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Marilyn
Nem: szuka
Született: 2016.05.01.

Egy alapítvány (BoBu) kérte a segítségünket Marilyn és Manson elhelyezésében. Azonnali fuvarszervezés után hamar gondozásunkba kerültek. Másnap mind a ketten az állatorvosnál kezdtek, mert állapotuk egyáltalán nem volt normálisnak mondható.

Marilyn egy 3 év körüli angol bulldog jellegű szuka, aki társához hasonlóan rossz állapotban került gondozásunkba.

Az orvosi kivizsgálása során kiderült a bal térdének patellaficama, harder mirigy előesése van, kötőhártya gyulladásos a jobb szeme, valamint entrópiumos.

Térde miatt folyamatos kontrollt igényel majd, és ha a megfelelő etetés és kiegészítők alkalmazása után is problémát fog neki okozni, akkor ortopédiai műtétre is szorulhat majd a későbbiekben. Szívféregteszt negatív.

Aktív, játékos, barátkozó kutyus emberrel és más kutyákkal is. Bulldogokra jellemzően bújós, keresi az emberekkel a kontaktot és úgy riszál, ahogyan csak ők tudnak.

Oltva, chippelve, féreghajtva, ivartalanítva kerül majd a végleges otthonába.

Ha komoly érdeklődő vagy, úgy kérjük először írj nekünk bemutatkozó és motivációs e-mailt. Köszönjük!

Érdeklődni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen, a 06-20-268-2021-es számon 17 óra után vagy a 06-30-235-6279 számon 10-15 óráig lehet.
Marilyn galériájaMegosztom a Facebookon