bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Szasza
Nem: szuka
Született: 2017.01.01.

Friss infó!
A girardiából szerencsére teljesen kigyógyult. Az első körös szívféreg kezelést is megkapta, így most már csak egy gazdira lenne szüksége.
Hiperaktív, ugra-bugra kisasszony, aki imád játszani a többi kutyával. Viszont oda kell rá figyelni, mert nála a játék be is tud durvulni.

A BoBu Alapítvány kért segítséget a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésétől, mikor kiderült saját mentvényükről, hogy pozitív a szívféreg gyorstesztje. Mivel ők a tevékenységi körük szerint nem mentenek, a hirtelen döntésük után jobbnak látták, ha inkább a fajtamentéshez fordulnak, hogy a fiatal bulldog semmiben ne szenvedhessen hiányt a gyógyíttatása során sem.

Az állatotthon természetesen átvette gondozásába Szaszát, aki már extra gyorsan át is esett a szívultrahang vizsgálaton is, ahol kiderült, a kezelési protokollja gyógyszeres lesz, műtétre nem szorul.
Giardiásan érkezett, kezelése megkezdődött.


Eleven, mozgékony, határozott fellépésű 3 év körüli fiatal bulldog, aki hasonlóan aktív gazdit fog majd keresni, ha letelt a giardia és oltatlansága miatti karanténideje.
Hypoallergén tápra szorul, jelenleg a bőre helyenként gyulladt.

Más kutyákkal csípkelődhet, de tiltással könnyen helyre rakható az egója, emiatt is keresi majd a határozott gazdit, aki a szeretete mellett neveléssel is hozzá tudja majd segíteni őt a kiegyensúlyozott kutyaléthez.
Kutyaiskola ajánlott lesz.
Macskákkal és gyerekekkel való kapcsolata egyelőre nem ismert.


Oltva, chippelve, féreghajtva, ivartalanítva kerül majd a végleges otthonába.


Érdeklődni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen, a 06-20-268-2021-es számon 17 óra után.

Ha komoly érdeklődő vagy, úgy kérjük először írj nekünk bemutatkozó és motivációs e-mailt. Köszönjük!
Szasza galériája
Megosztom a Facebookon