bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: BelAmi
Nem: kan
Született: 2017.01.01.

A történet nem túl cuki, de BelAmi annál inkább. Bár minden jó, ha a vége jó!


Állatbarátok kértek segítséget a fajtamentéstől a bulldog elhelyezésében, de végül az állatotthon a shar pei kutyust is fogadta.

Társával, egy shar pei mix szuka kutyával hagyták magára egy szigetszentmiklósi ház udvarán, miután a volt gazdák párkapcsolata megromlott és elköltöztek a bérleményből.

A két kutyát étlen-szomjan hagyták sorsukra, és ha a szomszédok nem figyelnek fel rájuk, ma már egészen biztosan egyikőjük sem élne a kánikula miatt.

Hála annak, hogy vannak emberek, akik nem mennek el a bajba jutott állatok mellett sem, a két kutya végül eljutott a Noé Állatotthon Alapítványhoz és a védenceink lettek. Köszönjük a történet minden segítő szereplőjének az együttműködést!

A bulldog fajtamentés gondozásába került a 2,5 éves BelAmi, aki egy igazán csodálatos lelkű, kedves angol bulldog kan. A nevét sem véletlenül kapta tőlünk, jól láthatóan ő egy igazi szépfiú. Együttműködő, autóban szépen utazott a boxban, és más kutyákkal is jó a viszonya, de mindenképpen szükséges a nevelése! Így csak olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik eljárnak vele kutyaiskolába, és következetesen tudják nevelni, hogy kiegyensúlyozott kutyaként élje le remélhetőleg hosszú és boldog életét!

Amit első körben már biztosan tudunk az egészségi állapota kapcsán, hogy jobb szemén az előesett harder mirigye műtétre szorul.
Szerencsére a szívféreg tesztje negatív lett. További vizsgálatok várnak rá, de általános állapota jónak tűnik. Hála a segítői gondozásának.

BelAmi jelenleg karantén idejét tölti. Ennek letelte után keresi majd az ő megérdemelt otthonát, ahol már nem kell attól tartani, hogy magára hagyják.

Oltva, chippelve, féreghajtva, ivartalanítva kerül majd a végleges otthonába.

Érdeklődni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen, a 06-20-268-2021-es számon 17 óra után vagy a 06-30-235-6279 számon 10-15 óráig lehet.

Ha komoly érdeklődő vagy, úgy kérjük először írj nekünk bemutatkozó és motivációs e-mailt. Köszönjük!BelAmi galériájaMegosztom a Facebookon